UNI-PAK katalog kutija

Vrh

Uvjeti korištenja

Molimo pažljivo pročitajte uvjete korištenja!

Ovaj sporazum o uvjetima i pravilima korištenja ove internet trgovine određuje međusobne odnose između vas kao kupca i tvrtke Prolix d.o.o. Kao prodavatelja.

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Republike Hrvatske.
Ukoliko se radi o trgovini između pravnih subjekata (roba za daljnju prodaju) kupac mora imati zadovoljene sve zakonske uvjete za kupnju i prodaju robe.

Tvrtka Prolix d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu sa legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske.

Zabranjujemo bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na naš sistem poslovanja kao i pokušaje lažiranja podataka, te napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama.

Dostupnost
Usluge web-trgovine možete koristiti tek nakon registracije popunjavanjem za to određenih formulara. Polja koja su označena kao obavezna, moraju biti popunjena da bi se mogla izvršiti registracija.

Osobni podaci
U bilo kojem trenutku možete pregledati ili osvježiti osobne podatke koje ste upisali prilikom kreiranja korisničkog računa. Potrebno je kliknuti na Moj račun i upisati korisničko ime i lozinku. Kao posebnu pogodnost predvidjeli smo mogućnost unosa više adresa te je tako moguće odrediti različitu adresu dostave robe (npr. ukoliko ima više poslovnih prostora možete odabrati gdje želite isporuku robe) od adrese ispostave računa.

Slike proizvoda
Prikazane slike proizvoda ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost, da će proizvod u stvarnosti izgledati drugačije.

Uvjeti kupnje
Nakon dobivanja potvrde narudžbe putem e-mail poruke molimo Vas da ne vršite uplatu već sačekajte potvrdu o dostupnosti robe i važeću ponudu od strane naših djelatnika. Postoji mogućnost da tražena roba tog trenutka više nije na lageru ili trenutno nije dobavljiva.

Promjene cijena i usluga
Cijene proizvoda na našoj stranici podložne su promjenama bez prethodne najave. Zadržavamo pravo u bilo koje vrijeme mijenjati ili prekinuti Uslugu (ili bilo koji dio sadržaja) bez prethodne najave. Nećemo odgovarati vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmjenu, promjene cijene, obustave ili prekid rada Usluge.

Nastavi