UNI-PAK katalog kutija

Vrh

Pravila privatnosti

PROLIX d.o.o. se zalaže za zaštitu vaše privatnosti.


Kontaktirajte nas na prolix@uni-pak.hr ako imate bilo kakvih pitanja ili problema vezanih uz korištenje Vaših osobnih podataka i rado ćemo vam pomoći.

Korištenjem ove stranice i/ili naših usluga pristajete na obradu osobnih podataka kako je opisano u ovim Pravilima privatnosti.
Ova Pravila privatnosti dio su naših Uvjeta i odredbi; prihvaćanjem Uvjeta i odredbi također se slažete s ovom Pravilom. U slučaju sudara izraza koji se upotrebljavaju u Uvjetima i odredbama i Pravilima privatnosti, potonji će prevladati.Sadržaj


 1. Definicije korištene u ovoj politici
 2. Načela zaštite podataka koje pratimo
 3. Kakva su vam prava u vezi s vašim osobnim podacima
 4. Koji osobni podaci prikupljamo o vama
 5. Kako upotrebljavamo vaše osobne podatke
 6. Kako ćemo osigurati vaše podatke
 7. Informacije o kolačićima
 8. Kontakt informacijeDefinicije


Osobni podaci – sve informacije koje se odnose na identificiranu ili prepoznatljivu fizičku osobu.
Obrada – bilo koji postupak ili skup postupaka koji se obavlja na osobnim podacima ili skupovima osobnih podataka.
Subjekt podataka - fizička osoba čiji se osobni podaci obrađuju.
Dijete - fizička osoba mlađa od 16 godina.
Mi – PROLIX d.o.o.Načela zaštite podataka


Obvezujemo se pridržavati se sljedećih načela zaštite podataka:

 • - Obrada je zakonita, poštena i transparentna. Naše djelatnosti obrade imaju zakonske osnove. Uvijek razmotrimo vaša prava prije obrade osobnih podataka. Mi ćemo vam pružiti informacije o obradi na zahtjev.
 • - Obrada je ograničena na svrhu. Naše aktivnosti obrade odgovaraju svrsi za koju su prikupljeni osobni podaci.
 • - Obrada se obavlja s minimalnim podacima. Prikupljamo i obrađujemo minimalnu količinu osobnih podataka potrebnih za bilo koju svrhu.
 • - Obrada je ograničena vremenskim razdobljem. Nećemo spremati vaše osobne podatke duže nego što je potrebno.
 • - Učinit ćemo sve kako bi se osigurala točnost podataka..
 • - Učinit ćemo sve kako bi osigurali integritet i povjerljivost podataka.Prava subjekta podataka


Subjekt podataka ima sljedeća prava:

 1. Pravo na informacije - znači da morate znati da li se vaši osobni podaci obrađuju; koji se podaci prikupljaju, odakle se dobivaju i zašto i tko ih je obradio.
 2. Pravo na pristup - znači da imate pravo pristupa podacima prikupljenim od vas o vama. To uključuje pravo na zahtjev i dobivanje kopije prikupljenih osobnih podataka ukoliko to zatražite.
 3. Pravo na ispravak - znači da imate pravo zatražiti ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka koji su netočni ili nepotpuni.
 4. Pravo na brisanje - znači da u određenim okolnostima možete zatražiti brisanje vaših osobnih podataka iz naše evidencije.
 5. Pravo na ograničavanje obrade - smisao gdje se primjenjuju određeni uvjeti, imate pravo ograničiti obradu vaših osobnih podataka.
 6. Pravo na odbijanje obrade - što znači da u određenim slučajevima imate pravo prigovora na obradu osobnih podataka, primjerice u slučaju izravnog marketinga.
 7. Pravo na prenosivost podataka - imate pravo dobiti svoje osobne podatke u obliku koji se može čitati ili ako je izvedivo, kao izravni prijenos.
 8. Pravo na podnošenje žalbe - ako odbijamo vaš zahtjev prema pravima pristupa, dati ćemo vam razlog zašto. Ako niste zadovoljni načinom na koji je vaš zahtjev obrađen, kontaktirajte nas.
 9. Pravo na pomoć nadzornog tijela - znači da imate pravo na pomoć nadzornog tijela.
 10. Pravo na povlačenje suglasnosti - imate pravo povući bilo koji pristanak za obradu vaših osobnih podataka.Podaci koje prikupljamo


Informacije koje ste nam dostavili
To može biti vaša adresa e-pošte, ime, adresa za naplatu, kućna adresa i sl. - uglavnom informacije potrebne za isporuku proizvoda ili usluge ili za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva s nama. Spremamo podatke koje nam pošaljete kako biste mogli obavljati druge aktivnosti na web stranici. Ove informacije uključuju, na primjer, vaše ime i adresu e-pošte.

Informacije koje se automatski prikupljaju o vama
To uključuje informacije koje automatski pohranjuju kolačići i drugi alati za sesije. Na primjer, informacije o košarici, vašoj IP adresi, povijesti kupovine (ako postoji) itd. Ti se podaci koriste za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Kada koristite naše usluge ili pregledavate sadržaj naše web stranice, vaše aktivnosti mogu biti zabilježene.

Informacije naših partnera
Prikupljamo informacije od naših pouzdanih partnera s potvrdom da imaju pravnu osnovu za dijeljenje tih podataka s nama. To su informacije koje ste im dali izravno ili su prikupljene o vama po nekoj drugoj zakonskoj osnovi. Pogledajte popis naših partnera ovdje .

Javno dostupne informacije
Možemo prikupiti informacije o vama koje su javno dostupne.Kako upotrebljavamo vaše osobne podatke


Vaše osobne podatke koristimo kako bismo:

 • - pružili našu uslugu. To uključuje, primjerice, registraciju vašeg računa; kako bismo vam preporučili druge proizvode i usluge koje ste zatražili; pružanje promotivnih artikala na vaš zahtjev i komuniciranje s vama u vezi s tim proizvodima i uslugama; komuniciranje i interakcija s vama; i obavještavaju vas o promjenama bilo koje usluge;
 • - poboljšali vaše korisničko iskustvo;
 • - ispunili obvezu prema zakonu ili ugovoru;

Vaše osobne podatke koristimo na temelju legitimnih osnova i/ili uz vašu suglasnost.

Na temelju sklapanja ugovora ili ispunjavanja ugovornih obveza obrađujemo Vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • - kako bi vas identificirali;
 • - kako bi vam pružili/ponudili uslugu ili vam poslali/ponudili proizvod;
 • - kako bi vas mogli kontaktirati za prodaju ili izradu računa;

Na temelju legitimnog interesa obrađujemo Vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • - kako bi vam poslali prilagođene ponude;
 • - kako bi upravljali i analizirali našu bazu klijenata kako bismo poboljšali kvalitetu, raznolikost i dostupnost ponuđenih/isporučenih proizvoda/usluga;
 • - kako bi proveli upitnik o zadovoljstvu klijenata;

Dokle god nas ne obavijestite drugačije, smatramo da smo slobodni ponuditi vam proizvode/usluge koji su slični ili jednaki vašem ponašanju povijesti kupovine / pregledavanja kako bismo bili naš legitimni interes.

S vašim pristankom obrađujemo vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • - kako bismo vam poslali biltene i ponude;
 • - za ostale namjene za koje smo tražili vaš pristanak;

Obrađujemo vaše osobne podatke kako bismo ispunili obveze zakona i/ili upotrijebljavamo Vaše osobne podatke za mogućnosti propisane zakonom. Zadržavamo pravo anonimizacije prikupljenih osobnih podataka te korištenja takvih podataka. Podatke izvan opsega ove politike upotrijebit ćemo samo ako su anonimni. Vaše podatke o naplati i ostale informacije prikupljene o vama pohranjujemo sve dok je to potrebno za računovodstvene svrhe ili druge obveze koje proizlaze iz zakona.

Možemo obrađivati vaše osobne podatke u dodatne svrhe koje ovdje nisu navedene, ali su kompatibilne s izvornom svrhom za koju su prikupljeni. Da bismo to učinili, osigurat ćemo sljedeće:

 • - veza između ciljeva, konteksta i prirode osobnih podataka pogodne za daljnju obradu;
 • - kako daljnja obrada ne bi naškodila vašim interesima;
 • - da postoji odgovarajuća zaštita za obradu podataka.

Obavijestit ćemo vas o svim daljnjim postupcima i svrsi korištenja.Kako štitimo vaše podatke


Činimo sve kako bi Vaši osobni podaci bili sigurni. Ponekad koristimo sigurne protokole za komunikaciju i prijenos podataka (kao što je HTTPS), koristimo anonimnost i pseudonimizaciju gdje je to prikladno i moguće te pratimo naše sustave za moguće ranjivosti i napade.

Iako se trudimo, ne možemo jamčiti sigurnost informacija. Međutim, obećajemo da ćemo, ukoliko je portebno, obavijestiti odgovarajuće vlasti o kršenjima prava podataka. Također ćemo vas obavijestiti postoji li prijetnja vašim pravima ili interesima. Učinit ćemo sve što je razumno moguće kako bismo spriječili kršenje pravila sigurnosti i pomoći tijelima vlasti kako ne bi došlo do istoga.

Ukoliko imate otvoren korisnički račun kod nas, imajte na umu da svoje korisničko ime i zaporku morate čuvati.Djeca


Ne namjeravamo prikupljati ili svjesno prikupljati podatke od djece. Djeca nemaju nikakvu mogućnost korištenja naših usluga.Kolačići i druge tehnologije koje koristimo


Koristimo kolačiće i/ili slične tehnologije za analizu ponašanja korisnika, administriranje web stranice, praćenje kretanja korisnika i prikupljanja podataka o korisnicima. To činimo kako bismo personalizirali i poboljšali vaše iskustvo korištenja naših web stranica.

Kolačić je sitna tekstualna datoteka pohranjena na vašem računalu. Kolačići pohranjuju informacije koje se upotrebljavaju kako bi web-lokacije funkcionirale. Samo mi možemo pristupiti kolačićima koje je stvorila naša web stranica. Vi kolačiće možete kontrolirati na razini preglednika. Odabir onemogućivanja kolačića može ometati upotrebu određenih funkcija.

Koristimo kolačiće za sljedeće svrhe:

 • - Potrebni kolačići - kolačići potrebni da biste mogli upotrebljavati neke važne značajke na našoj web-lokaciji, kao što je prijavljivanje. Ovi kolačići ne prikupljaju nikakve osobne podatke.
 • - Kolačići za funkcionalnost - kolačići koji omogućuju funkcionalnost koja čini našu uslugu jednostavnijom i omogućava pružanje više personaliziranih mogućnosti. Na primjer, možda će vam ponuditi vaše ime i e-mail adrese u obrascima za kontakt, kako sljedeći put ne bi morali ponovno unositi te podatke prilikom kontaktiranja.
 • - Google Analytics kolačići - kolačići koji se upotrebljavaju za praćenje upotrebe i izvedbe naših web stranica i usluga

Kolačiće pohranjene na vašem računalu možete ukloniti putem postavki preglednika. Dodatne informacije o kolačićima potražite na adresi allaboutcookies.org .

Koristimo Google Analytics za mjerenje prometa na našoj web stranici. Google ima vlastita pravila o privatnosti koja možete pregledati ovdje . Ukoliko želite isključiti praćenje od Google Analyticsa, posjetite opt-in Google Analytics izvan stranice.Kontakt informacije


PROLIX d.o.o.
Šublinov vijenac 5 | HR-10090 Zagreb
OIB: 52110034630 | MBS: 080647653
tel.: +385 1 3470 435 | fax.: +385 1 3484 762

Osoba ovlaštena za zastupanje: Stipica HećimovićIzmjena ovih Pravila privatnosti


Zadržavamo pravo izmjene ovih Pravila privatnosti.
Posljednja izmjena napravljena je 24.05.2018.

Nastavi